Нападателят на Манчестър Юнайтед Златан Ибрахимович намекна, че може да

...
Нападателят на Манчестър Юнайтед Златан Ибрахимович намекна, че може да
Коментари Харесай

Ибрахимович може да играе на Мондиала в Русия

Нападателят на Манчестър Юнайтед Златан Ибрахимович загатна, че може да се върне в националния тим на Швеция и да вземе присъединяване в Световното състезание в Русия.

За да се концентрира в представянето си за своя клуб, Ибрахимович напусна интернационалната сцена преди година и половина. След това обаче той не игра доста време поради разнообразни травми.

В негово неявяване футболистите на Швеция съумяха да се класират за Световното, отстранявайки Италия в баражите. " Много скърбя за националния тим и в случай че желая да се върна, по този начин и ще направя. Трябва да проучвам добре обстановката и да обмисля всичко деликатно. Не желая да се връщам единствено тъй като съм Златан. Но несъмнено и не искам да затварям вратата от противоположната страна ", разгласи Ибрахимович, представен от Sky Sports.

Все още не е известно по какъв начин тази концепция ще бъде призната от националите, които се пребориха за място в Русия. Непосредствено след класирането селекционерът Яне Андерсон отхвърли да разяснява възможното връщане на суперзвездата и акцентира, че би трябвало да се приказва за великите играчи, които сега играят и осигуриха на Швеция билета за Мондиала. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР