Нападателят на Манчестър Юнайтед Златан Ибрахимович, който се завърна в

...
Нападателят на Манчестър Юнайтед Златан Ибрахимович, който се завърна в
Коментари Харесай

Златан пак се сравни с лъв и призна: Имах и други проблеми, за които не знаете

Нападателят на Манчестър Юнайтед Златан Ибрахимович, който се завърна в игра след повече от 200 дни неявяване поради лекуване на скъсани кръстни връзки, още веднъж съпостави себе си с лъв. Той влезе в игра в 77-ата минута при успеха с 4:1 над Нюкасъл, заменяйки Маркъс Рашфорд, а няколко минути по-късно бе близо и до първия си гол за сезона.

" Лъвовете не се възвръщат като елементарните хора. Това към този момент е потвърдено, не са единствено празни думи ", съобщи Ибра.

" Ако хората знаеха каква е травмата ми, те в никакъв случай не биха повярвали в това. Разпространената версия бе, че съм скъсал кръстни връзки, само че не бе единствено това. Имах и други проблеми с коляното, само че избрах да ги запазя за себе си ", добави шведът.
" Now I just have to give back, and that's what I will do. " @Ibra_official on repaying the support shown to him during his injury. #MUFC pic.twitter.com/IrrcbWg5ES
— Manchester United (@ManUtd) November 18, 2017

" По време на загрявката чух, че почитателите скандираха името ми. Това ми даде спомагателна сила, обич, мотивация. Аз желаех да изляза на терена и да ги върна на почитателите. Бях доста разчувствуван горделив. Исках да изляза, да помириша тревата и още веднъж да играя с топката. Благодарен съм, че още веднъж мога да тичам, да върша абракадабра магиите, неща, които прави лъвът ", сподели още Ибрахимович.
was blessed to be at Old Trafford for the return of the Lion @ManUtd #Zlatback #zlatanibrahimovic #ZlatanTime pic.twitter.com/hLKRbTeCB8
— Wayne Lee (@WayneLee16) November 19, 2017

" Никога не е било алтернатива да се откажа. Знаех, че единствено с упорита работа ще мога да се завърна. Когато си слага някаква цел, съм фокусиран на 200 % върху нея. Не разрешавам на никого да ме спре и в никакъв случай не се предавам ", приключи шведът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР