Нападателят на Манчестър Юнайтед Ромелу Лукаку защити вратаря на тима

...
Нападателят на Манчестър Юнайтед Ромелу Лукаку защити вратаря на тима
Коментари Харесай

Лукаку защити Де Хеа: Той е най-добрият ни играч

Нападателят на Манчестър Юнайтед Ромелу Лукаку отбрани вратаря на отбора Давид де Хеа, който позволи следващата си неточност в последните седмици при вчерашното тъждество с Челси.

"Червените дяволи " се нуждаеха от победа на "Олд Трафорд ", с цел да запазят шансове да се преборят за класирането в топ 4 на Висшата лига и започнаха мощно мача с гол на Хуан Мата, само че малко преди почивката неточност на Де Хеа разреши на Маркос Алонсо да оформи крайното 1:1.

"Той е положително настроена персона и проучва бързо случилото се. Той е най-хубавият състезател на клуба в последните седем-осем години. Не мисля, че би трябвало да го отписваме и внезапно да споделяме, че е неприятен вратар. Спасявал ни е толкоз доста пъти през този сезон. Вратарите постоянно имат сложни интервали и единственото, което могат да създадат, е да работят крепко, а той работи крепко всеки ден. Ние ще го подкрепим, само че той е доста мощен душевен, другояче нямаше по какъв начин да бъде най-хубавият състезател на отбора в последните години. Качествата му не подлежат на въпрос и той е един от водачите в съблекалнята ", разяснява Лукаку след мача. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР