Нападателят на Манчестър Юнайтед Ромелу Лукаку вярва, че Жозе Моуриньо

...
Нападателят на Манчестър Юнайтед Ромелу Лукаку вярва, че Жозе Моуриньо
Коментари Харесай

Ромелу Лукаку: Моу знае, че имам психиката на войник

Нападателят на " Манчестър Юнайтед " Ромелу Лукаку има вяра, че Жозе Моуриньо вижда в негово лице " своя сержант на терена ".

Белгиецът съобщи това в особено изявление пред Тиери Анри и " Скай Спортс " преди дербито с " Ливърпул " от 30-ия кръг на Висшата лига.

От началото на 2018 година Лукаку има 8 гола и 3 асистенции в 11 мача за Юнайтед, като е почнал като титуляр в 28 от 29 срещи в шампионата.

" Мисля, че мениджърът вижда в мое лице своя сержант на терена, което е малко необичайно за нападател, тъй като тази роля се извършва нормално от халфовете. Винаги съм работел крепко и съм признателен за доверието, въпреки моята най-голяма цел на терена да си остава отбелязването на голове. Моуриньо се отнася доста добре с мен и мисля, че той знае, че аз имам тази душeвност на боец ", сподели Лукаку.

" Смятам, че правя много работа за отбора и Моуриньо постоянно може да пристигна и да ми каже нещо. Винаги съм поставял тима преди всичко и това е нещо, което съм му споделил - за мен представянето на отбора е най-важно. Никога не съм имал по-голямо предпочитание да спечелвам, тъй като пристигнах в Юнайтед за да спечелвам титли.

Предпочитам да слагам тима пред персоналните си цели и това е повода да играя през всичкото това време ", разкри 24-годишният белгиец.

" Юнайтед " приема " Ливърпул " в събота, като " алените дяволи " водят с две точки пред безконечния си противник в борбата за второто място в шампионата.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР