Нападателят на Манчестър Юнайтед Ромелу Лукаку изпитва притеснения, че няма

...
Нападателят на Манчестър Юнайтед Ромелу Лукаку изпитва притеснения, че няма
Коментари Харесай

Страх тресе Лукаку, че Юнайтед иска много пари за него

Нападателят на Манчестър Юнайтед Ромелу Лукаку изпитва терзания, че няма да може да напусне британския отбор, който му е поставил цена от 70 милиона паунда. Лукаку е един от мощно котираните футболисти на Юнайтед, който е считан за напускащ след разочароващата акция 2018/19.

Мениджърът на тима Оле Гунар Солскяер е решил да махне белгиеца от състава и да разчита в нахлуване на англичанина Маркъс Рашфорд. Италианският Интер води като че ли в конкуренцията за подписа на белгиеца, само че The Mirror написа, че двата клуба са надалеч от съглашението. Юнайтед желае от „ нерадзурите” да заплатят 70 милиона паунда, като от Интер се надяват да смъкнат цената най-малко с 20 милиона плюс Иван Перишич. Хърватинът е мощно мечтан от британския отбор, като бе покрай трансфер през 2017-а година.

Ромелу Лукаку има 42 гола в 96 мача с екипа на „ алените дяволи”. Очаква се Интер да натисне крепко за подписа на стрелеца, в случай че се стигне до сделка сред клуба и Антонио Конте, който е считан за любимец за поста на „ Джузепе Меаца”. Конте опита да притегли Лукаку, до момента в който беше управител на Челси, а в този миг Интер е подготвен да му даде 175 хиляди паунда седмично.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР