Нападателят на Манчестър Юнайтед Мейсън Грийнууд подписа нов договор с

...
Нападателят на Манчестър Юнайтед Мейсън Грийнууд подписа нов договор с
Коментари Харесай

Ман Юнайтед подписа с най-големия си талант

Нападателят на Манчестър Юнайтед Мейсън Грийнууд подписа нов контракт с клуба. Младежкият национал на Англия се обвърза с " алените дяволи " до юни 2023 година, като в договора има алтернатива за удължение с още една година. Юношата на Юнайтед стана най-младият титуляр за клуба във Висшата лига през май, когато Оле Гунар Солскяер го пусна в стартовата единайсеторка против Кардиф.

" Когато си израснал като почитател на Манчестър Юнайтед, да играеш за първия тим е сбъдната фантазия, показа Грийнууд. - Знам, че когато играя за клуба, представям цялата академия и желая да се отблагодаря за доверието. Постоянно се изучавам от мениджъра и треньорския щаб. Знам, че това е съвършеният клуб, който да ми помогне да разпростра капацитета си. "

18-годишният гений подписа първия си професионален контракт през октомври 2018 година От началото на този сезон той все по-често получава шансове за изява. Грийнууд взе присъединяване в шест мача от Висшата лига, на три пъти бе титуляр - два пъти в Лига Европа и един път в Купата на Лигата, като в тези срещи означи два гола.

Official: Mason Greenwood has signed a new contract at United until 2023 with the option for an extra year. #MUFC pic.twitter.com/UnWz7swVC0
— United Xtra (@utdxtra) October 18, 2019
" Много сме удовлетворени от напредъка, който Мейсън направи. На тази възраст той към този момент има страхотна скорост, взор върху играта и голов усет. Откакто е в първия тим, той впечатли всички. Има всички предпоставки да се трансформира в топ състезател ", съобщи Солскяер.
Премиър лийг 9 кръг, неделя 20 октомври  Манчестър Юнайтед 18:30предстои  Ливърпул
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР