Нападателят на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд сподели, че е преминал

...
Нападателят на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд сподели, че е преминал
Коментари Харесай

Маркъс Рашфорд проговори за трудния период при Моуриньо

Нападателят на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд показа, че е минал през „ сложен интервал “, когато отпред на „ алените дяволи “ е бил Жозе Моуриньо. Но съобщи, че това му е помогнало да стане по-добър състезател.

Португалецът беше отпред на Манчестър Юнайтед от лятото на 2016 година до декември 2018 година, печелейки Лига Европа и Купата на лигата в първия си сезон на „ Олд Трафорд “.

Маркъс Рашфорд осъществя 28 гола и направи 20 асистеннции под управлението на Жозе Моуриньо, само че се бореше да откри най-хубавата си форма, като постоянно бе поставян на крилото, а за върха на офанзивата бяха желани Ромелу Лукаку и Златан Ибрахимович.

22-годишният нападател от този момент се трансформира в главен футболист в схемата на новия управител Оле Гунар Солскяер, отбелязвайки 19 гола във всички шампионати през този сезон, само че споделя, че дължи доста на някогашния си треньор.

„ Беше мъчно, само че мисля, че когато го погледнете след пет или шест години, ще видите, че това са моменти, които ви придават тази психическа издръжливост “, сподели Рашфорд пред UTD Podcast.

“Подобрих се като повсеместен състезател и доста от това се дължи на тези две години при Жозе. Имахме възходи и падения. Когато погледна обратно, това беше сложен интервал, само че несъмнено подобен, който ме направи по-добър състезател “, добави британският национал.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР