Нападателят на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд е направил голям жест

...
Нападателят на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд е направил голям жест
Коментари Харесай

Рашфорд помага на децата, останали без безплатна храна след затварянето на училищата

Нападателят на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд е направил огромен жест към децата от града, които след затварянето на учебните заведения поради пандемията от COVID-19 са останали без безплатната храна, на която разчитат. Самият Рашфорд се е възползвал от тази услуга, когато е бил дребен, и по тази причина в този момент е оказал помощ със забележителна сума, с която да бъде обезпечена храна на нуждаещите се.

Затварянето на учебните заведения значи, че някои деца ще бъдат лишени от безплатната си храна. Помня, че когато аз бях в учебно заведение, използвах тези безвъзмездни хранения. Майка ми нямаше по какъв начин да се прибере преди 18:00 часа, тъй че нямаше по какъв начин да вечерям преди 20:00 часа. Аз бях късметлия, само че има деца, за които е доста по-сложно и те не получават тази вечеря у дома. Затова, когато чух, че учебните заведения затварят, желаех да направя нещо позитивно в тази посока и да бъда сигурен, че тези деца ще получат храната, от която се нуждаят. Събрахме повече от 100 000 паунда, с които можем да нахраним 400 000 деца ", изясни Рашфорд пред " Би Би Си ".
Rashford on BBC Breakfast this morning talking about providing kids with meals whilst schools are shut #mulive [@BBCBreakfast] pic.twitter.com/5MnmG7DmR3
— utdreport (@utdreport) March 30, 2020
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР