Нападателят на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд бе включен във Football

...
Нападателят на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд бе включен във Football
Коментари Харесай

Рашфорд попадна във Football Black List за втора поредна година

Нападателят на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд бе включен във Football Black List за втора поредна година.

Към него в листата за 2021 година, в който се почитат хора, повлияли позитивно от цветнокожата общественост в спорта, се причисляват още Айвън Тоуни от Брентфорд и Никита Парис от женския отбор на Арсенал. Football Black List бе учреден от Родни Хайндс и Лион Мен през 2008 и членовете се избират от експертен панел от цветнокожата общественост и футболната промишленост.

Мениджърът на Тотнъм Нуно Ешпирито Санто и босът на Шефилд Уензди Дарън Мур бяха почетени за заслугите си в треньорската секция, дружно с отговорника за развиването на играчите в Манчестър Юнайтед Джъстин Кокрейн. Водещата от Sky Sports News Ейд Оладипо бе включена в медийната категория с някогашния защитник на Арсенал Алекс Скот, която в този момент води Football Focus по BBC.

„ Цветнокожото майсторство във футбола постоянно е коментирано на терена – и ние желаеме да помогнем, като подчертаем приноса и на цветнокожите водачи отвън терена. Тези, които попаднаха в листата през днешния ден, се причисляват към популярна група от хора, които са били в листата за последното десетилетие, в това число Рахийм Стърлинг, Йън Райт, Хоуп Пауъл, Рио Фърдинанд, Хърман Оузли и Рейчъл Янки “, показа Лион Мен.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР