Нападателят на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо може да играе до

...
Нападателят на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо може да играе до
Коментари Харесай

Рууни: Няма да ме изненада, ако Роналдо продължи да играе до 40 години

Нападателят на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо може да играе до 40-годишна възраст, защото е приспособил стила си на игра, с цел да удължи кариерата си, счита някогашният му съотборник Уейн Рууни.

36-годишният португалец прекара шест сезона на „ Олд Трафорд “ сред 2003 и 2009, печелейки осем огромни трофея, и се завърна в редиците на „ алените дяволи “ от Ювентус предишния месец за период от две години. „ Последният път, в който той игра тук, тичаше повече, беше страховит дрибльор, със скорост и мощ. Сега той е по-скоро изпълнител. Мисля, че играта му се приспособява трагично “, стартира Рууни, който е управител на втородивизонния Дарби Каунти.

Бившият британски национал, изпълнител номер 1 в историята на Юнайтед, добави, че някогашният му съотборник е „ изцяло друг състезател “ спрямо оня, който напусна клуба преди 12 години, само че към момента може да следва физическите условия на Висшата лига.

„ Неговите качества са едно нещо, само че въпреки това той продължава да се грижи доста за себе си…той към момента е в ужасно положение и физическа форма. Няма да ме изненада, в случай че продължи да играе до 40 години, както направи Райън Гигс, и продължи да вкарва голове. Неговите съотборници ще би трябвало да работят по-усилено. Но в случай че има нещо сходно на предишния път – приближавайки се към последните две години, в които играх с него, отборът му разреши да го прави, тъй като той осъществя голове и головете ти печелят мачове “, добави още Рууни.

Роналдо, който вкара 118 гола за Юнайтед по време на първия си престой, се чака да се включи в дуела с Нюкасъл във Висшата лига в събота.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР