Нападателят на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо иска обезщетение в размер

...
Нападателят на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо иска обезщетение в размер
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо иска обезщетение от адвоката на жената, обвинила го в изнасилване

Нападателят на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо желае обезщетение в размер на 626 хиляди $ от юриста на жена, която заведе несполучлив иск за милиони долари, заявявайки, че португалецът я е изнасилил преди повече от 10 години в Лас Вегас.

Петер Кристиансен, сътрудник на звездата на Манчестър Юнайтед, изпрати нужните документи до съда в Съединени американски щати. Окръжният арбитър Дженифър Дорси ще прегледа случая.

Адвокат Лесли Стовал ще бъде персонално виновна за погашение сумата на Роналдо, оповестява АП.

Стовал " прекрачи границата на етичното държание, преди да заведе това дело и пренебрегването на разпоредбите продължава с цялостна мощ ", откри арбитър Дорси.

Катрин Майорга заведе правосъден иск против Кристиано Роналдо, обвинявайки го в полово принуждение против нея преди повече от десетилетие.

Съдия Дженифър Дорси съобщи, че португалският национал е бил ощетен от държанието на Лесли Стовал, която съставлява Майорга пред закона.

През 2010 година Катрин Майорга получи 375 хиляди $, с цел да подпише съглашение за конфиденциалност и да отдръпна наказателна тъжба, в която се твърди, че е станала жертва на полово принуждение.

Лесли Стовал би трябвало да отговори на съда до 8 юли.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР