Нападателят на Манчестър Юнайтед Единсон Кавани няма да обжалва наложената

...
Нападателят на Манчестър Юнайтед Единсон Кавани няма да обжалва наложената
Коментари Харесай

Кавани няма да обжалва наложената му санкция

Нападателят на Манчестър Юнайтед Единсон Кавани няма да апелира наложената
му глоба от Английската футболна асоциация.

33-годишният уругваец беше лишен от права за три мача и беше санкциониран със 100 хиляди лири поради обява в " Инстаграм ", в която използва думата " негрито " в връзка със собствен непосредствен.
От ФА решиха, че коментарът е расистки, макар че в испанския тази дума се употребява в разговорния език при изложение на любов и обвързаност към непосредствен човек, само че в други елементи на света се смята за обидна.

" Единсон няма да апелира решението от почитание и взаимност в битката с разисма, макар че той просто е благодарил на непосредствен другар за получено приветствие ", разясниха от клуба.

" Последното нещо, което желаех, е да обидя някого. Аз твърдо се опълчвам на расизма и изтрих незабавно известието, откакто ми обясниха, че може да бъде интерпретирано неправилно ", съобщи самият футболист.

Кавани няма да бъде разполагаем на Манчестър Юнайтед за срещата против Астън Вила във Висшата лига, за дуела против Манчестър Сити в полуфиналите на Купата на лигата, както и за мача от купата на ФА против Уотфорд.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР