Нападателят на Манчестър Юнайтед Единсон Кавани е останал бесен, след

...
Нападателят на Манчестър Юнайтед Единсон Кавани е останал бесен, след
Коментари Харесай

Кавани останал вбесен от ръководството на Манчестър Юнайтед заради Роналдо

Нападателят на Манчестър Юнайтед Единсон Кавани е останал гневен, откакто управлението на клуба му е наредило да отстъпи фланелката с номер „ 7 “ след завръщането на Кристиано Роналдо при започване на сезона.

35-годишният уругваец носеше фланелката с емблематичния номер в първия си сезон на „ Олд Трафорд “, само че трябваше да се откаже от нея единствено два дни, откакто Роналдо се завърна при „ алените дяволи “ в края на предишното лято. 37-годишната португалска суперзвезда е прочут точно със седмицата. Той носеше същия номер и при първия си престой в Юнайтед, както в Реал Мадрид и Ювентус.

Това обаче не е било посрещнато доста добре от Кавани, който се радваше на отлична първа акция. „ ESPN “ твърди, че уругваецът е бил „ комплициран “, защото се е наложило да се откаже от фланелката с номер „ 7 “ след мощния му първи сезон в Юнайтед. Уругвайският национал означи 17 гола по време на акцията 2020/2021, макар че се бореше да се приспособява към живота в Англия.

Изданието прибавя, че той не е останал удивен от това какъв брой рано се стъмва през зимата и е решил да се причисли към Барселона, откакто е осъзнал, че ще загуби мястото си в тима след идването на Роналдо. Шефовете на Юнайтед обаче са отказали да го пуснат и се твърди, че са му споделили, че би трябвало да се бори за мястото си.

Впоследствие Кавани започва в едвам осем мача през целия сезон и способства със единствено два гола. Междувременно Роналдо приключи сезона като голмайстор №1 на клуба с 24 попадения във всички шампионати. „ Червените дяволи “ пък приключиха шести във Висшата лига, което значи, че ще играят в Лига Европа през идващия сезон. Въпреки това се чака Роналдо да остане в тима, като новият управител Ерик загар Хаг удостовери, че португалецът влиза в проектите му. Роналдо има контракт с Юнайтед до лятото на 2023 година.

Edinson Cavani was 'p***ed off' at having to give up the Man Utd No. 7 shirt to Cristiano Ronaldo
— Mirror Football (@MirrorFootball)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР