Нападателят на Манчестър Юнайтед Антони Марсиал пропуска заключителния шампионатен мач

...
Нападателят на Манчестър Юнайтед Антони Марсиал пропуска заключителния шампионатен мач
Коментари Харесай

Късна травма остави Марсиал извън титулярите за Юнайтед

Нападателят на Манчестър Юнайтед Антони Марсиал пропуща заключителния турнирен мач на „ алените дяволи” против Уотфорд във Висшата лига поради контузия. От клубната телевизия оповестиха, че казусът е зародил по време на вчерашната подготовка.

Юве форсира прехвърлянето на Марсиал, Байерн също настава газта

В четвъртък на постоянната си конференция мениджърът Жозе Моуриньо удостовери, че френският национал ще бъде измежду стартовите 11 за срещата от 38-ия кръг на сезон 2017/2018. Минути преди началото на днешния мач обаче се видя, че Марсиал даже не е в групата.

Около бъдещето на 22-годишния футболист се шуми доста напоследък, основно поради отхвърли му да преподпише с Юнайтед. През лятото наподобява доста евентуално геният да си потърси нов тим, където би играл доста по-редовно, в сравнение с му се удава на „ Олд Трафорд”.

Дортмунд също с аспирации към Антони Марсиал

Предвид по този начин стоящите условия отсъствието му през днешния ден можеше да се изтълкува по напълно различен метод. Истината е, че „ алените дяволи” просто не желаят да рискуват здравето на Марсиал в среща, която няма да промени нищо в сезона им, както и да приключи. Другият главен фактор е идният след седмица край за ФА Къп против Челси, където французинът би бил скъпа алтернатива за мениджъра Жозе Моуриньо.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР