Нападателят на Манчестър Юнайтед Антони Марсиал иска да остане в

...
Нападателят на Манчестър Юнайтед Антони Марсиал иска да остане в
Коментари Харесай

Марсиал отказва да напусне Ман Юнайтед

Нападателят на Манчестър Юнайтед Антони Марсиал желае да остане в отбора до края на сезона. Французинът бе свързван с трансфер в няколко европейски тима, както и интерес от Саудитска Арабаия.

Ръководството на “червените дяволи ” също е провело диалози с играча и негови сътрудник, защото имаха предпочитание да се разделят с нападателя, само че той е отхвърлил сходна опция с концепцията, че желае да се бори за мястото си в състава на Ерик загар Хаг.

Антони Марсиал има контракт с Манчестър Юнайтед до края на сезона и за момента от “Олд Трафорд ” нямат желание да водят диалози за удължаването му.

Междувременно ПСВ Айндховен са отправили питане за крилото Факундо Пелистри. Уругваецът е на “Олд Трафорд ” от януари 2021-а година, само че по този начин и не съумя да се утвърди в отбора.

Той има контракт до за още една година, а “червените дяволи ” към този момент са склонни да се разделят с него при добра концепция. През този сезон той е почнал едвам три дуела във всички шампионати и е взел присъединяване общо в 14 дуела и една асистенция.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР