Нападателят на Манчестър Сити Серхио Агуеро заяви, че не знае

...
Нападателят на Манчестър Сити Серхио Агуеро заяви, че не знае
Коментари Харесай

Агуеро: Нека да свърши сезона и тогава ще мисля да бъдещето си

Нападателят на Манчестър Сити Серхио Агуеро съобщи, че не знае какво бъдеще има след този сезон. Аржентинецът, който се причисли към англичаните от Атлетико Мадрид през 2011 година, е с изтичащ контракт в края на акцията и той към момента не е сключил нова договорка с клуба във Висшата лига.

" Приключвам контракта си в края на сезона и още не знам какво ще направя. Просто желая да играя до края на сезона и тогава ще забележим ", съобщи Агуеро пред испанското шоу в YouTube " Charlando Tranquilamente ".

Комбинацията от травми и COVID-19 ограничи Агуеро до девет участия във всички надпревари през този сезон, а последният му мач бе на 3 януари. Без голмайстор номер 1 в историята си, Сити е безапелационен водач във Висшата лига и записа рекордно достижение от 17 следващи победи във всички надпревари.

В неделя " жителите " гостуват на Арсенал във Висшата лига, преди да се изправят против Борусия Мьонхенгладбах в сряда в мач от осминафиналите на Шампионската лига, който е изместен в Будапеща вследствие на рестриктивните мерки за пътешестване в Германия, свързани с COVID-19.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР