Нападателят на Манчестър Сити Серхио Агуеро не успя да се

...
Нападателят на Манчестър Сити Серхио Агуеро не успя да се
Коментари Харесай

Агуеро удари фен

Нападателят на Манчестър Сити Серхио Агуеро не съумя да се овладее след сензационната загуба от Уигън на 1/8-финалите за ФА Къп и удари почитател на домакините. Грозната преживелица се разигра в секундите след последния съдийски сигнал. Тогава радостните последователи на третодивизионния отбор нахлуха на терена, а очевидно изнервеният Агуеро удари един от тях през лицето. Фенът на Уигън не се смути изключително и сподели нещо на аржентинеца, който незабавно се затича към него, само че бе удържан от футболисти на двата тима.

Невъздържаната демонстрация на Агуеро сигурно ще му донесе сурово наказване. В хода на самия мач нападателят направи няколко пропуща, а разправията със ентусиастът на Уигън бе още по-разочароваща.
Should Aguero get a ban for this?
RT - yes
LIKE - no

If yes, for how many games? pic.twitter.com/VEWBwQJfrU
— Footy Streamer HD (@footystreamerHD) 19 февруари 2018 година Мениджърът на " жителите " Джосеп Гуардиола също беше обиден. Той се сдърпа с сътрудника си Пол Куук в края на полувремето, когато Фабиан Делф получи червен картон. Двамата не стопираха да се карат и в тунела, само че след мача въпреки всичко се поздравиха.

Сити загуби с 0:1, а единствения гол вкара Уил Григ в 78-ата минута. На 1/4-финалите отборът от Лига 1 ще срещне Саутхамптън в опит да отстрани четвърти първокласен тим в конкуренцията.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР