Нападателят на Манчестър Сити Габриел Жезус потвърди, че неговият отбор

...
Нападателят на Манчестър Сити Габриел Жезус потвърди, че неговият отбор
Коментари Харесай

Габриел Жезус: Ман Сити все още може да стане шампион

Нападателят на Манчестър Сити Габриел Жезус удостовери, че неговият тим към момента е кадърен да завоюва купата в Англия макар загубата с 1:3 през уикенда от кандидата Ливърпул. Тимът на Хосеп Гуардиола е на девет точки зад върха от „ червените”, а Ливърпул удари в директния мач настоящия първенец.

През предходната акция Сити заличи седемточков недостиг, с цел да победи, а Жезус в този момент смята, че тимът има опцията да се изкачи до върха. „ Остава 26 мача до края, а това е доста време. Много е рано и да се мисли, че някой в този момент ще завоюва купата. Ливърпул се оправя добре, а те паднаха единствено един път до момента през годината във всички шампионати. Ние ще останем фокусирани и ще опитаме да ги настигнем”, разяснява Жезус пред кореспонденти.

„ Вярвам, че тимът ще даде максимума от себе си и ще се възвърне. Имаме способността да го създадем и желаеме отново да спечелим титлата”, добави бразилецът.

Сити ще се връща на победния път след паузата за национални тим, приемайки справящия се мощно отбор на Челси на „ Етихад Стейдиъм” на 23-и ноември.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР