Нападателят на Манчестър Сити Габриел Жезус не иска да говори

...
Нападателят на Манчестър Сити Габриел Жезус не иска да говори
Коментари Харесай

Габриел Жезус: Сега не е време да мисля за бъдещето

Нападателят на Манчестър Сити Габриел Жезус не желае да приказва за бъдещето си. През уикенда той блесна с четири попадения при триумфа с 5:1 над Уотфорд, което единствено усили спекулациите, че през лятото ще си тръгне в търсене на повече игрово време.

" Сега не е времето да мисля за това ", отговори бразилецът на въпрос на " Марка " къде се вижда от новия сезон.

" Очаквате от мен да ви отговоря по този метод, само че това е истината: просто сега не мисля за това, тъй като сме в най-интересната част от сезона. Искам да й се насладя и да остана концентриран към борбата ни за купата в Англия. Вече три пъти съм ставал първенец на Висшата лига и знам какво е чувството, поради което желая отново да го изпитам. Сега съм се фокусирал единствено върху срещата с Реал (Мадрид) във вторник, тъй като ще ни бъде тежко ", добави Жезус.
 Гуардиола: Жезус е като Стоичков
Гуардиола: Жезус е като Стоичков

Ето какво сподели Пеп

Роденият в Сао Пауло футболист разяснява и обстоятелството, че Хосеп Гуардиола не го употребява толкоз постоянно. " Това не важи единствено за мен, а и за останалите. Ако попитате играчите, всеки ще ви каже, че желае да е на терена. Откакто съм тук, играя постоянно. Знам какво чакам, само че пък в това време съм наясно, че в състава разполагаме с доста мощни футболисти ", сподели още Жезус.

Той призна, че би се радвал да види Ерлинг Халанд в отбора: " Това е класен играч, който е и доста мощен. Типичен голаджия е. Ако Халанд дойде в Сити, това би било огромен триумф за клуба ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР