Нападателят на Манчестър Сити - Ерлинг Холанд, направи феноменално представяне

...
Нападателят на Манчестър Сити - Ерлинг Холанд, направи феноменално представяне
Коментари Харесай

Ерлинг Холанд: Беше голяма вечер

Нападателят на Манчестър Сити - Ерлинг Холанд, направи феноменално показване в реванша от 1/8-финалите на Шампионската лига против Република България Лайпциг и означи 5 от общо 7 гола за “гражданите ” в срещата. 22-годишният норвежец разяснява невероятното си достижение, което никой състезател в “турнира на богатите ” не бе правил от октомври 2014 година насам

“Горд съм, че играя в този шампионат! Беше огромна вечер. Да спечелиш със 7:0 е необикновено. В момента съм като в мъгла. Спомням си, че удрях, само че не помня какво си мислех. Моята суперсила е да въвеждам голове. Ако би трябвало да бъда почтен, не мислех доста какво върша - просто се пробвах да пратя топката в мрежата. Става дума за това да мислиш бързо и да се опитваш да пратиш топката на място, където няма вратар. Казах на Гуардиола след промяната, че бих желаех да вкарам двоен хеттрик ”, разяснява Холанд, представен от Военновъздушни сили.

Постижението на Холанд закупи още по-фамозни измерения поради обстоятелството, че нападателят на Манчестър Сити даже не изигра целия мач, а напусна терена в 63-ата минута на дуела. Той вкара петте си попадения за негативно малко време - сред 22-ата и 57-ата минута.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР