Нападателят на Лудогорец Върджил Мисиджан е разследван в Холандия за

...
Нападателят на Лудогорец Върджил Мисиджан е разследван в Холандия за
Коментари Харесай

Футболистът на "Лудогорец" Върджил Мисиджан е разследван за побой над възрастен мъж

Нападателят на " Лудогорец " Върджил Мисиджан е разследван в Холандия за нахлуване над възрастен мъж на паркинг в Розендал. Футболистът на българския първенец е нанесал побой над 68-годишния Рон ван Акелиен, довел до двойна фрактура на левия му гален.

" Мога да потвърдя, че се води следствие, само че не знам нищо повече по въпроса ", удостовери пред медиите в Холандия юристът на Мисиджан Нортие Лют. Той изясни, че футболистът би трябвало да се яви на 30 март пред прокуратурата в града.

Случката е станала в петък, пред жилищна постройка в града. Според роман на брачната половинка на потърпевшия Ван Акелиен, Мисиджан е паркирал пред дома на собствен другар, блокирайки входа към задния двор на фамилията. След молба да реалокира колата си Мисиджан се е нахвърлил върху жертвата.

Прегледите в болница са открили двойна фрактура на левия гален, както и пострадвания по лакътя.

 Съпругата на жертвата сподели фотография на счупения му гален.
© bndestem.nl

Съпругата на жертвата сподели фотография на счупения му гален.

Приятел на Мисиджан твърди, че е преместил автомобила на футболиста, само че все пак Ван Акелиен първи е изблъскал Мисиджан и даже е отправил расистки обиди към него.

" Съпругът ми учтиво помоли водача да реалокира колата си, нищо повече. Извършителят обаче даде очилата си на своя другар и събори Рон на земята. И това в случай, че моят мъж има проблеми със сърцето. Не е имало провокация ", изясни брачната половинка на жертвата Ени.

От полицията в града потвърдиха, че са арестували Мисиджан, който е бил разпитан и освободен. Футболистът на " Лудогорец " обаче остава обвинен.

" Дневник " се свърза с сътрудника на Мисиджан, който не разяснява случката, тъй като не е осведомен с елементи. В момента играчът е в Турция, където през днешния ден стартира зимната подготовка на българския първенец.

Подробности очаквайте по-късно на www.dnevnik.bg.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР