Нападателят на Лудогорец Клаудиу Кешерю прогнозира победа в утрешния двубой

...
Нападателят на Лудогорец Клаудиу Кешерю прогнозира победа в утрешния двубой
Коментари Харесай

Кешерю прогнозира победа с 2:0 над Левски

Нападателят на Лудогорец Клаудиу Кешерю предвижда победа в утрешния дуел против Левски. Румънецът даже уточни и точния резултат: “2:0 за нас”, сподели Кешерю в предаването “Домът на футбола” по Диема Спорт.

“Винаги е мъчно да вкараш гол. С всяка година отбраните тук стават все по-добри. Анализът на треньорите е все по-задълбочен, а противниците се познават все по-добре. Затова е мъчно, само че със съотборници като моите е малко по-лесно”.

“Всеки гол е значим. За мен няма по какъв начин и с коя част на тялото е вкарано едно попадение. Важното е топката да е във вратата - това ми носи същинско наслаждение. Около 20-25 гола са нужни за голмайсторска купа. Тази година мисля, че ще са нужни към 25. За мен ще е голямо наслаждение, в случай че още веднъж стана изпълнител №1 на Първа лига”, уточни Кешерю.

Румънецът изчетка нападателя на Левски Станислав Костов - сега и двамата имат по 8 гола от началото на шампионата. “Смятам, че Костов се движи доста добре. Той е екипен състезател и това в действителност ми харесва. Всички негови старания са в името на общото богатство на отбора му. Има и други положителни нападатели, само че той несъмнено е измежду най-качествените в първенството”, сподели румънският национал.

“В международен мащаб одобрявам доста нападатели, като не поставям в тази категория Лионел Меси и Кристиано Роналдо. Но за мен Роберт Левандовски е измежду най-хубавите - непрекъснат е, вкарва доста. Друг характерен нападател, който в действителност харесвах, бе Златан Ибрахимович, както и Робин ван Перси. Причината е, че те не са просто потребители, а обичат да основават, да комбинират, да се движат доста. Те просто схващат играта”, приключи Клаудиу. Първа лига 12 кръг, събота 20 октомври  Лудогорец 20:00  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР