Нападателят на Лудогорец Клаудиу Кешеру остана доволен от представянето на

...
Нападателят на Лудогорец Клаудиу Кешеру остана доволен от представянето на
Коментари Харесай

Кешеру: Беше много важно да спечелим първия си мач

Нападателят на Лудогорец Клаудиу Кешеру остана удовлетворен от представянето на отбора си в първия кръг на шампионата в efbet Лига против новака Царско село. Разградчани завоюваха с 2:0, а и двете попадения бяха дело точно на Кешеру.

Кешеру разяснява и идния реванш против Ференцварош в Шампионската лига.

" Когато играеш против дилетант в първия си мач, можеш единствено да загубиш, тъй като си любимец. Много беше значимо да спечелим първия си мач. Той постоянно е като край за купа. Не е значимо по какъв начин ще пристигна успеха, просто би трябвало да спечелиш ", показа той.

" Мисля, че играхме добре. Във финала за Суперкупата беше по-трудно, само че в този момент към този момент нещата са по-добре. Всички към този момент сме съсредоточени напълно върху реванша с Ференцварош. След него започваме да мислим за шампионата, където не би трябвало да позволяваме загуби ", добави румънецът.
 Лудогорец победи Царско село с 2:0
Лудогорец стартира отбраната на купата си с победа над Царско село

Два гола на Клаудиу Кешеру

" Винаги е по този начин в първия мач. Моето мнение е, че се представихме доста добре. Не е най-хубавото от нас, не е и най-лошото. Имахме надзор върху мача, Царско село нямаха положения. Когато стартира сезонът е мъчно да играеш на всеки три дни незабавно след подготовката. До 10 дни ще бъдем в оптимална форма ", сподели още той.

" Най-опасно е да танцуваме по-бързо от музиката. Ако мислим за идващия мач и забравим днешния, е най-опасно. Вярно е, че Ференцварош е сложен отбор. Те са проведени. Имаме един от най-важните мачове още при започване на сезон. Трябва да сме подготвени. Винаги желая да играя ", приключи голмайсторът.
 Никола Спасов: Играхме задоволително нападателно против най-хубавия тим в България
Никола Спасов: Играхме задоволително нападателно против най-хубавия тим в България

" Така че това е позитивно "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР