Нападателят на Лудогорец - Кирил Десподов заяви преди срещата от

...
Нападателят на Лудогорец - Кирил Десподов заяви преди срещата от
Коментари Харесай

Кирил Десподов: Нека в Цървена звезда мислят, че са фаворити

Нападателят на Лудогорец - Кирил Десподов съобщи преди срещата от груповата фаза с Цървена Звезда се надява да стартира да отбелязва повече голове в Европа.

" Винаги е хубаво да радваш децата. Много ще бъде приятна атмосферата, когато има деца на стадиона. Надявам се да им предоставим един прекрасен мач и да се насладят на следващия ден на играта на двата тима. Нека оставим по този начин нещата, дано мислят, че са любимци. Важното е ние по какъв начин ще играем. Какво мисли противниковият тим, не би трябвало да ни интересува нас.

Чувствам се доста добре. Да, не съумях да упражнявам към пет дни, откакто се завърнах от националния тим, само че преди този момент играех всеки три дни мач. Не съм излязъл от игрови темп. Чувствам се добре и съм стимулиран. Да приказваме на терена.

Цървена звезда има невероятна аудитория, всичко го знаем. Щеше да има много приятна атмосфера за футбол. За всеки един футболист, който има душeвността да играе пред толкоз почитатели, е прелестно. Мен не ми пречи това нещо, дори може би бих се изкефил да играя пред такава аудитория. Надявам се отново да е прелестно и тези деца да основат някаква атмосфера. Да, не е този мач като пред празни трибуни.

Пропускам, случва се. Всеки пропуща. Ако излизаш на голово състояние, пропускаш. Готов съм. Нищо не се знае. Може идващите два мача да вкарам 19 гола. Всеки се ядосва, когато пропуща, само че е обикновено. В играта го има. Да се надявам да стартира да означавам повече голове в Европа ", сподели Десподов.
 Станислав Генчев: Никога Лудогорец не е имал толкоз млад състав
Станислав Генчев: Никога Лудогорец не е имал толкоз млад състав

Не е толкоз едва представянето ни, споделя специалистът
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР