Нападателят на Лудогорец Кирил Десподов, който отбеляза гола за българския

...
Нападателят на Лудогорец Кирил Десподов, който отбеляза гола за българския
Коментари Харесай

Кирил Десподов: Целта е излизане от групата, гоним първото място

Нападателят на " Лудогорец " Кирил Десподов, който означи гола за българския първенец при равенството 1:1 с " Мидтиланд " на старта в Лига Европа, дефинира задачата пред тима - продобиване на групата.

Националът разяснява и степента на контузията си, извадила го от срещата с датчаните при започване на втората част.

" Получих удар в глезена. Когато стъпих на земята, го обърнах доста неприятно ", показа Десподов.

" Със сигурност съм удовлетворен от точката. Не играхме това, което искахме и трябваше. Но и тимът на " Мидтиланд " сподели много добра преса и не ни остави опция да играем. Бяха по-добре от нас физически, обираха единоборствата в средата на терена, само че аз съм щастлив, че тимът се бори до дъно и успяхме да вземем точката, съгласно мен доста значима. Надявам се да подобряваме играта си в идващите мачове в Лига Европа. ", добави звездата на " Лудогорец ".

" При гола не съумях да овладея добре топката, тъй като се въртеше доста бързо, теренът беше много мокър. Аз обаче бях съсредоточен, прочетох обстановката, не се стопирах след удара. Радвам се, че означих, само че не е значимо кой вкарва головете, а тимът да върви напред и да побеждаваме. Дай боже, дай боже, задачата е да излезем от групата и гоним първото място. ", разяснява националът.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР