Нападателят на Локомотив София – Димитър Митков, сподели какви са

...
Нападателят на Локомотив София – Димитър Митков, сподели какви са
Коментари Харесай

Димитър Митков: Дори не коментираме битката за оцеляване, имаме потенциал

Нападателят на Локомотив София – Димитър Митков, показа какви са неговите цели през сегашния сезон, в който той към този момент означи 6 попадения. Стрелецът на „ железничарите “ се върна и към интервала си в Лудогорец, в който се е сблъскал в цялостна степен с прехода от младежки към мъжки футбол.

Ето какво сподели Митков за предаването „ Домът на футбола “ по DIEMA SPORT.

„ Работим интензивно и към този момент личат резултати. Ще продължаваме по този начин. Като нападател постоянно съм изпълнявал наказателните удари, само че треньорът дефинира това. Не беше лесна топка при единия гол, просто идва отвътре”, стартира нападателят.

„ Колкото повече вкарваш, толкоз по-лесно става. Идва ти и повече самочувствие. Качествата, които един нападател би трябвало да има са доста. С повече труд, резултатите се демонстрират “.

„ Нямам искания дали да играя с някой или самичък. Както реши треньорът, аз проблем нямам. С него се познаваме от Разград, даде ми късмет, признателен съм. И тук ми дава шанс”, продължи той.

„ Има много капацитет в нашия тим. Всяка подготовка виждам да давам 100%. Работя интензивно. Със сигурност борбата за оцеляване не ни минава през главата. Стремим се да сме по-напред в класирането “.

„ В Разград ми минаха по-ранните години. Там се работи без забележки и професионално, единствено хубаво съм видял. Нивото е доста високо, всеки, който е бил знае, че не можеш да попаднеш инцидентно. Помня първата подготовка. Бях по-малък, имаше напрежение, откакто попаднах при тези играчи. Мисля, че Кешеру е един от най-качествените нападатели, играли в нашето състезание. Не мисля, че е неосъществим пробива младежки към мъжки футбол. Целите ми са и самостоятелни, и отборни. Надявам се с головете да оказвам помощ. Двете неща вървят едно с друго “, приключи Митков.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР