Нападателят на Локомотив Пловдив Георги Минчев призна, че мачът с

...
Нападателят на Локомотив Пловдив Георги Минчев призна, че мачът с
Коментари Харесай

Голмайсторът за Локо Пд: Ако бием всеки път, няма да ни интересуват другите

Нападателят на Локомотив Пловдив Георги Минчев призна, че мачът с Етър е бил сложен за неговия тим и Локо не съумял да затвърди превъзходството си през първата част в мача с „ болярите”.

„ Труден дуел за нас. Контролирахме мача. При 1:0 за нас имахме положения, които трябваше да вкараме, само че за наше злощастие не се получи. Вдигаме главите и чакаме другия мач”, стартира Минчев.

„ Разочаровани сме, само че това е хубавото на футбола, че следва скоро различен мач и би трябвало да излезем да победим. Не гледаме другите тимове. Ако побеждаваме всеки мач, няма значение какво вършат другите отбори”, продължи нападателят.

„ Конкуренцията е хубаво нещо. Когато я има, самият аз и другите израстваме като футболисти. Говорихме си, че не би трябвало да подценяваме нито един тим. Днес влязохме мобилизирани в мача, не се получи, само че това е играта. Понеделник имаме мач с Беласиця и гледаме към него. Със сигурност Локомотив се потвърди за Купата, само че си гледаме идващия мач – значимо е да побеждаваме винаги”, приключи Георги Минчев.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР