Нападателят на Локомотив (Пловдив) Ален Ожболт призна, че вече се

...
Нападателят на Локомотив (Пловдив) Ален Ожболт призна, че вече се
Коментари Харесай

Ален Ожболт: На Лаута всичко е възможно, искаме добър резултат срещу Страсбург

Нападателят на Локомотив (Пловдив) Ален Ожболт призна, че към този момент се усеща доста по-комфортно в тима и града.

Преди значимите дуели против Страсбург от третия квалификационен кръг на Лига Европа, 23-годишният словенец призна, че има доста високи цели за сегашния сезон 2019/2020.

Откакто пристигнах тук, се усещам доста добре. В началото не играех доста. Трябваше ми време да привикна с треньора, тима и всичко. Всеки ден свиквам от ден на ден. Особено в този момент след еуфорията за Купата. Чувствам се ужасно. Надявам се да продължаваме по този начин ", сподели Ожболт пред " Домът на футбола " по Диема.
 Бранител на Страсбург разкри огромната цел на французите за визитата им на
Бранител на Страсбург разкри огромната цел на французите за визитата им на " Лаута "

" Искаме да допуснем допустимо минимум голове и вероятно да отбележим "

" Да въвеждам голове е моята работа. Няма значение против кого. Всеки гол ми е значим. Да, в някои мачове головете са по-важни. От значение е да трупаш самочувствие, поддръжката на публиката оказва помощ да продължаваш да се раздаваш даже когато си изтощен. Ще се опитам да вкарам още голове против всеки вероятен противник ".

" Целта през предишния сезон беше спечелването на Купата, тъй като в шампионата бяхме 8-и или 9-и. Само със продобиване на Купата можехме да играем в Лига Европа. Това бе задачата. Треньорът направи доста промени и по тази причина в последните мачове от шампионата резултатите ни се утежниха. Най-важната цел беше финалът за Купата. Това е най-голямото достижение в моята кариера. Радвам се, че помогнах да донесем наслада на всички локомотивци ".
 Митко Илиев: Утре ни чака футболен празник
Митко Илиев: Утре ни чака футболен празник

" Всички с неспокойствие чакаме да премерим сили с един класен тим "

" Със сигурност желаеме да сме в топ 6. Надявам се да сме първи, естествено, само че задачата е топ 6. С новите футболисти като Георги Илиев и Петър Витанов към този момент имаме по-широк състав. Считам го за преимущество спрямо предходния сезон. В мачовете дотук показахме, че можем да реализираме освен това ".

" Аз желая да играя във всеки мач, а не един път да играя 90 минути, а след това да съм запаса. Така от време на време се изпада в дупка. Искам да не преставам да играя, само че това е решение на треньора ".
 Бруно Акрапович: Ще бъда удовлетворен на всевъзможен резултат, единствено да не получим гол
Акрапович преди Страсбург: Ще бъда удовлетворен на всевъзможен резултат, единствено да не получим гол

" Имаме задоволително информация за съперника "

" Тук, на " Лаута " всичко е допустимо. Малко ни липсва опит пред цялостни игрища и борби в два мача. Много научихме от финала с Ботев и срещите от Спартак Търнава. Както споделих, на нашия стадион всичко е допустимо и ще се опитаме да вземем добър резултат против Страсбург. Много, доста скъпа е публиката. Феновете са фантастични! Всеки мач без аудитория е отегчителен. Ще е скучно даже в случай че Барселона пристигна тук, а ние сме без нашите последователи. Едва ли щяхме да реализираме тези резултати против Спартак Търнава и Лудогорец без тези почитатели ".
 Сериозни ограничения за сигурност преди, по време и след европейската борба сред Локомотив (Пд) и Страсбург
Сериозни ограничения за сигурност преди, по време и след европейската борба сред Локомотив (Пд) и Страсбург

Вратите на " черно-белия " стадион ще бъдат отворени два часа преди началото на мача
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР