Нападателят на Ливърпул Садио Мане не смята да живее на

...
Нападателят на Ливърпул Садио Мане не смята да живее на
Коментари Харесай

Садио Мане: Целта е другия сезон да бъда още по-силен

Нападателят на Ливърпул Садио Мане не счита да живее на лаврите от страхотния си сезон 2018/2019 и даде обещание пред „ червените” почитатели, че ще се постарае идната акция да бъде още по-успешна за него.

27-годишният сенегалец изпрати най-успешната футболна година в своята кариера с 26 гола във всички шампионати за новия европейски клубен първенец. То приключи единствено на попадение зад Мохамед Салах, който за втора поредна година стана топреализатор на клуба. Двамата обаче – наред с Пиер-Емерик Обамеянг от Арсенал – си поделиха голмайсторския приз във Висшата лига, където означиха по 22 попадения.

Очевидно е, че Мане не има намерение да стопира дотук. „ Ако би трябвало да бъда почтен, мисля, че усъвършенствах доста моя завършващ удар”, сподели той.

„ Всичко беше положително, тъй като мога да кажа, че всеки от сезоните ми тук е по-силен от предходния. Това е значимо за моето развиване. Опитвам се да работя по-усърдно, с цел да ставам по-добър и по-добър.”

„ Феновете ни изиграха значима роля през този сезон. Имаше сложни мачове вкъщи и те постоянно бяха зад нас. Продължавайте по този начин, тъй като имаме потребност от вас! Много е значимо.”

„ Привържениците вършат клуба специфичен. Понякога може да имаме неприятен ден и в случай че почитателите ти внесат повече мотивация, това е положително както за нас, по този начин и за тях.”

„ Разполагаме с луксозен, луксозен тим. Бъдещето може да се окаже вълнуващо. Ще опитаме да създадем нещо специално”, добави Мане.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР