Нападателят на Ливърпул Мохамед Салах заяви, че той и съотборниците

...
Нападателят на Ливърпул Мохамед Салах заяви, че той и съотборниците
Коментари Харесай

Салах оптимист преди кулминацията на сезона

Нападателят на Ливърпул Мохамед Салах съобщи, че той и съотборниците му са разчувствани от опцията към момента да имат късмет за купата във Висшата лига и Шампионската лига. Египтянинът съобщи, че тимът е оптимист преди кулминационната точка на сезона.

" Искам да загуби или да направи тъждество и да можем да спечелим лигата. Говорим между тях (като отбор) и всички са разчувствани. Тази обстановка се случи преди две години и те завоюваха лигата. Всички сме оптимисти - би трябвало да спечелим мача си и тогава ще забележим какво се случва ", съобщи пред beIN Sports.

Liverpool still hoping to complete quadruple, says Salah
— Reuters (@Reuters)
се изправя против във финала на Шампионската лига в Париж идната събота, откакто към този момент подвигна Купата на Англия и Купата на Лигата. " Когато споделих, че ми се желае да можем да се надигнем против Реал Мадрид, като че ли споделих нещо неправилно за тях. Говоря за най-силния тим в историята на Шампионската лига и го споделих поради случилото се преди. Мачът ще бъде сложен и този тим завоюва против съвсем всички мощни тимове. Много съм разчувствуван от финала и се надявам да го спечелим ", добави.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР