Нападателят на Ливърпул Мохамед Салах не скри радостта си от

...
Нападателят на Ливърпул Мохамед Салах не скри радостта си от
Коментари Харесай

Салах: Невеоятно е да бъдем на трети финал за пет години

Нападателят на Ливърпул Мохамед Салах не скри насладата си от триумфа с 3:2 над и класирането на отбора му на край в Шампионската лига. Това ще е трето присъединяване на мърсисайдци в борбата за трофея в последните пет сезона и съгласно египтянина това е необикновено достижение.

" Страхотно е да сме на край. Да достигнем до тази фаза за трети път в последните пет сезона е необикновено. Сега ни следва нов значим мач през уикенда. Утре е нов ден и би трябвало да мислим за него, само че през днешния ден можем да се насладим на успеха. Трябва да се радваме на тези победи, само че от на следващия ден би трябвало още веднъж да мислим за различен шампионат ", счита Салах.

" През първото полувреме ни бе мъчно, само че се прибрахме в съблекалнята, чухме думите на треньора и също си поговорихме между тях. Ние сме топ тим и по тази причина знаем по какъв начин да отговорим, даже и да губим с 0:2. Така резултатът стана по-вълнуващ. Знам какво желая от себе си през сезона в самостоятелен и в групов проект. 30 гола и 15 асистенции са малко под поставената цел. Преди началото на акцията желаех да стигна кота 40 гола ", призна още египтянинът.

Той показа още, че желае на финала да играе против Реал Мадрид, а също така разяснява и тематиката за възможния квадрупъл.

" Близо сме до триумфа във всички шампионати, тъй че за какво не? Още в групите на Шампионската лига изиграхме фантастични мачове и тогава споделих, че ще спечелим шампионата. Искам на финала да играем с Реал Мадрид. Сити са доста твърд тим, играхме с тях няколко пъти през сезона, само че в случай че ме питате, аз избирам Реал, тъй като имаме да им връщаме за изгубения край през 2018 година ", приключи футболистът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР