Нападателят на Ливърпул Доминик Соланке отбеляза два гола за разгромната

...
Нападателят на Ливърпул Доминик Соланке отбеляза два гола за разгромната
Коментари Харесай

Юрген Клоп ще се радва да види това

Нападателят на Ливърпул Доминик Соланке означи два гола за разгромната победа на Англия с 5:1 против Дания като посетител в другарска среща сред младежките национални тимове до 21 години на двете страни. Тимът на Англия U-21 към този момент е в серия от 22 следващи мача без загуба.

Соланке първо бе прецизен за 0:2 в 39-ата минута, а две минути след почивката осъществя второто си попадение с добавка с пета, откакто вратарят на датчаните бе избил неприятно шут на британски футболист. Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп евентуално се е зарадвал на изявите в мача на 21-годишния Соланке, който рядко получава шансове за изява в клубния си отбор.

Соланке бе съществена фигура и в контролата с младежите на Италия предходната седмица. Той означи и двата гола (8, 52) при успеха с 2:1 против " адзурите " във Ферара. Попадението за домакините бе дело на Мойс Кийн (42).
Два гола за англичаните против датчаните означи и Доминик Калвърт-Люин (81, 86-дузпа), а Демарай Грей бе създател на първото попадение в мача в 31-ата минута. За Дания прецизен бе Маркус Ингвартсен (42).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР