Нападателят на Левски Валери Божинов заяви, че конкуренцията в новия

...
Нападателят на Левски Валери Божинов заяви, че конкуренцията в новия
Коментари Харесай

Валери Божинов: Треньорът трябва да се чуди кого да пусне

Нападателят на " Левски " Валери Божинов съобщи, че конкуренцията в новия му-стар клуб би трябвало да бъде на равнище, с цел да могат " сините " да се опълчват на водачите в шампионата и да затруднят самия нов треньор Георги Дерменджиев.
Георги Дерменджиев: Още нямам контракт с " Левски " (ВИДЕО и СНИМКИ) Целта е да повторим триумфите на Батков, Сираков и Мъри Стоилов, само че би трябвало време
" Не би трябвало да приказваме доста, а да приказваме на терена и да демонстрираме на какво сме способни на треньора. И той не би трябвало да знае кого желае да пусне. Конкуренцията е значима. Трябва да желае да пусне всичките 22-ма на терена ", съобщи Божинов при представянето си на стадион " Георги Аспарухов ".



Той съобщи още, че избира дейностите му на терена да приказват, а не да дава изказвания.

" Когато си в " Левски " упоритостите и желанията са огромни. Нормално е в подобен клуб да имаш такива цели. Не би трябвало да има доста думи, а да работим повече, да сме образец, най-много за чужденците. И те да схванат какво е " Левски ". Без доста приказки, без доста шумения. Трябват каузи, а не думи! Ако го си оставим сърцето, ще са удовлетворени и управлението и почитателите. Случва се да те победят, само че няма какво да ти кажат, в случай че играеш добре ", зави още той.

Снимка: Lap.bg

Божинов се завръща при " сините " след къс престой през 2014 година Тогава той съумя да означи 8 гола за 20 мача.

Другото ново-старо попълнение на отбора през зимния трансфрен прозорец е Живко Миланов - бранителят, който 3 пъти стана първенец с " Левски ". За него това ще бъде трети интервал в " синия " клуб.

" Има доста огромна разлика от първия ми интервал. Тогава, при един мач, приключил наедно, не можеше да си стигнеш до колата. Не съм пристигнал тук да се харесам на някой, а да си правя работата. Трябва да бъдем реалисти. " Левски " е на 10 точки от " Лудогорец " и отвън битката за Купата. Нека си свършим работата. Познавам тази аудитория, те желаят победи. Да изиграем няколко мача и да скъсим дистанцията. Целта ми е да играем мач за мач и да скъсим дистанцията. От другата година, когато почнем наедно, ще е друго. Ще има и нов притежател, ще има сигурност ", съобщи Миланов.

Снимка: Lap.bg

След дълги договаряния към отбора се причисли и Мартин Райнов. Той разяснява думите на някогашния скаут на " сините " Кирил Вангелов, че договорът му не е станал факт по-рано поради претенциите му за огромна заплата.

" За мен е чест да играя в този тим. Не зависеха нещата от мен по време на договарянията. Радвам се, че съм тук. Това е моето предпочитание. Нямаше извиване на ръце. Изненадван съм от думите на Вангелов. Лично той ми се обаждал да ме желае няколко пъти, с цел да ме кани в " Левски ", сподели той.
Бившият скаут на " Левски ": При Делио Роси се натрупаха всичките тъпотии (ВИДЕО) "Ривалдиньо, Белаид и Виана пристигнаха без мое единодушие ", съобщи Кирил Вангелов
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР