Нападателят на Левски Валери Божинов поднесе своите извинения на синята

...
Нападателят на Левски Валери Божинов поднесе своите извинения на синята
Коментари Харесай

Божинов се извини на публиката: Огромни длъжници сме ви!

Нападателят на " Левски " Валери Божинов сервира своите извинения на " синята " аудитория след загубата от ЦСКА в дербито на предпоследния кръг на Първа професионална лига. Отборът от стадион " Георги Аспарухов " записа проваляне с 0:2 от ЦСКА и към този момент няма шансове да приключи на второ място в класирането.
ЦСКА удари " Левски " и запази шампионските си очаквания "Червените " се постановиха с 2:0, само че и "Лудогорец " не сбърка
" Левскари, сервирам своите опрощение за загубата от ЦСКА. Не успяхме да ви зарадваме и не бяхме на вашето равнище. Вие бяхте страхотни по време на мача, а след него показахте за следващ път, че " синята " общественост е ненадминати. Публиката на " Левски " обича великия клуб и не е зад него единствено, когато побеждава.
Знам, че последните сезони са тежки, знам че всички сме ви големи длъжници! ", написа Божинов.

Третото място за " Левски " значи несъмнено присъединяване в бараж за Лига Европа. В него " сините " ще играят против седмия в класирането - " Славия " или " Етър ".

" Вярвам, че другата седмица ще бъдете още веднъж с нас, тъй като " Левски " е задължен да играе в Европа.
Елате и подкрепете тима. Младите момчета имат потребност от вас. Без вас и свещената синя фланелка сме нищо. Футболният " Левски " е легенда, която създадохте вие и тези преди вас, които гордо носеха сините шалчета. Благодаря ви! Един ден в " Левски ", цялостен живот от " Левски "! ", прикани Божинов.
View this post on Instagram
Левскари, сервирам своите опрощение за загубата от ЦСКА - София. Не успяхме да ви зарадваме и не бяхме на вашето равнище. Вие бяхте страхотни по време на мача, а след него показахте за следващ път, че Синята общественост е ненадминати. Публиката на Левски обича великия клуб и не е зад него единствено, когато побеждава. Знам, че последните сезони са тежки, знам че всички сме ви големи длъжници! Вярвам, че другата седмица ще бъдете още веднъж с нас, тъй като Левски е задължен да играе в Европа. Елате и подкрепете тима. Младите момчета имат потребност от вас. Без вас и свещената синя фланелка сме нищо. Футболният Левски е легенда, която създадохте вие и тези преди вас, които гордо носеха сините шалчега. Благодаря ви! Един ден в Левски, цялостен живот от Левски! @pfclevskiofficial

A post shared by Valeri Bojinov Official (@valeribojinov86) on May 21, 2019 at 3:19pm PDT
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР