Нападателят на Левски Валери Божинов, който не е желан от

...
Нападателят на Левски Валери Божинов, който не е желан от
Коментари Харесай

Левски пусна Божинов в Ботев Враца

Нападателят на Левски Валери Божинов, който не е мечтан от Петър Хубчев, получи позволение от " сините " да тренира с Ботев (Враца), написа Sportal.bg. Както е известно, някогашният състезател на Фиорентина, Ювентус, Манчестър Сити, Парма и Спортинг (Лисабон) няма да продължи кариерата си на стадион " Георги Аспарухов ". Той обаче към момента чака да получи финансовите си хонорари, откакто двете страни се споразумяха договорът му да бъде преустановен една година преди приключването му, с цел да може раздялата да стане публична.

Именно заради това изпълнителният шеф на столичани Павел Колев издал формален документ на Божинов, който му позволява от през днешния ден до края на месеца да тренира с отбора на Ботев (Враца). В противоположен случай 26-кратните първенци на страната бяха задължени да му дават условия да тренира, до момента в който тимът е на лагер в Добринище.

33-годишният футболист пристигна на " Герена " през зимата след шест месеца във Враца, където изигра 11 мача и вкара 7 гола. Два от тях бяха против Левски на " Георги Аспарухов ", когато донесе историческата победа с 3:1 на врачани.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР