Нападателят на Левски Станислав Костов си постави за цел да

...
Нападателят на Левски Станислав Костов си постави за цел да
Коментари Харесай

Станислав Костов си постави за цел да вкара 20 гола

Нападателят на Левски Станислав Костов си сложи за цел да вкара 20 гола през сезона в Първа лига. В 11 срещи досега благоевградчанинът порази противниковите мрежи 8 пъти. Той дели лидерското място при реализаторите с нападателя на Лудогорец Клаудиу Кешерю. Двамата ще излязат един против различен на следващия ден от 20:00 часа в Разград.

“Кешерю е страховит футболист. В последните два сезона вкарва по 20-25 гола. Надявам се някой футболист на Левски да стане топреализатор. Колко гола бих желал да отбележа? Може би към 15-20”, сподели Костов пред “Диема Спорт”.

Интересното е, че досега Станислав не е минавал границата от 10 попадения в един сезон. Най-резултатен той бе през 2016/17, когато в 32 турнирни мача за Пирин (Благоевград) осъществя 9 гола.

Костов разяснява и идния конфликт с “орлите”. “надявам се Левски да победи, а кой ще вкара головете не знам, не мога да предвиждам. значимото е да вкараме с един повече от Лудогорец”.

“Всички голове са значими. Може би моят най-красив е първият от двата в мрежата на Славия. Много хубаво изиграх ситуацията преди да вкарам, добре ми се получи”, показа Костов. Първа лига 12 кръг, събота 20 октомври  Лудогорец 20:00  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР