Нападателят на Левски Станислав Костов ще е един от малкото

...
Нападателят на Левски Станислав Костов ще е един от малкото
Коментари Харесай

Левски награждава с нов договор Станислав Костов

Нападателят на Левски Станислав Костов ще е един от дребното футболисти на " сините ", който през лятото може да се радва на по-голямо месечно заплащане. В момента благоевградчанинът е измежду най-нископлатените играчи в състава, а точно неговото мощно показване е и най-голямата изненада през сезона.

27-годишният Костов е взел присъединяване във всичките 26 турнирни мача на отбора досега. В тях той означи 19 гола. По този метод е водач в листата на реализаторите в Първа лига, като оставя зад себе си топстрелеца на Лудогорец Клаудиу Кешерю - румънецът е с 18.  Верея - Левски @@@
Станислав дойде на " Герена " при започване на 2018 година. Стори го като свободен сътрудник, откакто разтрогна контракта си с Пирин (Благоевград). На нападателя бе отредена поддържаща роля от тогавашния ментор Делио Роси. В първия си полусезон със синята фланелка той изигра 11 срещи, в които осъществя 3 попадения. През актуалната акция обаче е под пара, тя и най-успешната в кариерата му.

Костов има контракт с клуба до 2020 година. Той напряко скри шапката на съперниците си Ривалдиньо (вече чартърен в румънския Виторул) и Серджиу Буш (румънецът има 2 гола в 16 срещи в Първа лига).

" Тема Спорт " Първа лига 1 кръг, неделя 31 март  Левски 20:30  Ботев (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР