Нападателят на Левски Станислав Костов няма да се размине без

...
Нападателят на Левски Станислав Костов няма да се размине без
Коментари Харесай

Неприятна новина за Левски – оперират Станислав Костов

Нападателят на Левски Станислав Костов няма да се размине без интервенция и ще би трябвало да се подложи на хирургическа намеса. Костов е в Мюнхен за медицински прегледи на контузия на бедрото, само че проучванията са посочили, че има леко скъсване на сухожилието на аддуктора. Въпросната контузия няма да мине без интервенция и Костов няма да се прибира в България и ще се подложи на интервенцията. Той игра за последно на 1-и август в мача с кипърския АЕК Ларнака от шампионата Лига Европа, а в този момент след тази интервенция се обрисува още по-дълго неявяване.

Роденият в Благоевград нападател по предварителни сметки би трябвало да отсъства към шест седмици за подобен вид травма, само че повече елементи, както и проект за рехабилитацията той ще получи откакто премине самата интервенция. Миналогодишният голмайстор на шампионата се надяваше, че контузията е по-лека и ще се размине единствено с медикаментозно лекуване, инжекции, почивки и масаж, само че отсъствието му към този момент планирано е до началото на ноември.

Така вариантите пред треньора на Левски Петър Хубчев за офанзивата се лимитират с Найджъл Робърта, Дени Алар, както и вероятно връщане на крилото Станислав Иванов на върха на офанзивата. efbet Лига 9 кръг, неделя 15 септември  Левски 20:15предстои  Черно море
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР