Нападателят на Левски Станислав Костов даде интервю пред клубната телевизия,

...
Нападателят на Левски Станислав Костов даде интервю пред клубната телевизия,
Коментари Харесай

Костов: Това беше най-тежката контузия, която съм имал

Нападателят на Левски Станислав Костов даде изявление пред клубната телевизия, в което показа по какъв начин се усеща, откакто възобнови тренировки с отбора. Припомняме, че Костов лекуваше тежка травма, която го принуди да се оперира в Германия.

" Чувствам се ужасно. Много ми липсваше да упражнявам с моите съотборници и да съм на стадиона. Радвам се, че упражнявам и се надявам в най-скоро време да оказа помощ на тима. Сега съм много по-добре. Остава ми още малко. Мисля, че всичко е наред. Вече съм към края. Имам още малко да се възстановя и мисля, че съм на 100% подготвен да упражнявам с първия тим. В края на сезона е по-трудно, само че стартирам да влизам в подготвителния режим малко по малко. Следващата седмица ще бъда подготвен за всички натоварвания. Тази травма беше най-тежка. Досега не съм имал такава травма. Така се е случило. Гледам напред и мисля, че всичко ще бъде наред ".

" Най-голяма мощ ми даваше фамилията ми. Трябва да благодаря на почитателите на Левски, които ме поддържаха. Усетих какво е да си почитан от публиката на Левски. Винаги съм бил до тима. Колективът е страховит. Има смешки и закачки, само че когато би трябвало да се работи - работим ". efbet Лига 17 кръг, неделя 24 ноември  Левски 2:0краен резулат  Царско село
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР