Нападателят на Левски - Станислав Иванов си пожела да спечели

...
Нападателят на Левски - Станислав Иванов си пожела да спечели
Коментари Харесай

Станислав Иванов: Дано да спечеля трофей с Левски, в Ливърпул играх заедно с Трент Алескандър-Арнолд

Нападателят на Левски - Станислав Иванов си пожела да завоюва трофей тази година със " сините ". Новата звезда на столичния гранд приказва за своето футболно развиване и дните прекарани в академията на Ливърпул.

" От 3-4 години шампионата е по-силно. Отборите от по-долната редица взимат футболисти, които са играли на високо равнище, и подвигат качеството. В Лудогорец работят вярно от много години. Намерили са своя път и не отстъпват. За 2020 година си поисквам най-много да съм здрав. Дано да вземем трофей, да зарадваме всички почитатели ", сподели 20-годишният футболист в изявление за списание " Спринт ".

" В Левски съм непосредствен с Живко Миланов, юношите Ивайло Найденов, Мартин Петков, Илия Юруков. С Мартин Райнов също, ние дори сме съседи с него в Габрово, живеем в прилежащи блокове ", уточни той.

" Когато ме поканиха за 10 дни в академията на Ливърпул, играх с Трент Александър-Арнолд. След това с националния тим имахме контрола с Англия, той беше в състава, загубихме с 1:2, аз вкарах гол. Играл съм против Диого Далот от Манчестър Юнайтед. Той беше в тима на Португалия, когато ги победихме. В отбора на Франция, който също надиграхме, бе бранителят на Лайпциг Дайо Упамекано ". /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР