Нападателят на Левски Серджиу Буш даде любопитно интервю за предаването

...
Нападателят на Левски Серджиу Буш даде любопитно интервю за предаването
Коментари Харесай

Серджиу Буш: Вината за слабите резултати на Левски е в играчите

Нападателят на Левски Серджиу Буш даде любопитно изявление за предаването " Домът на футбола ". Румънецът откри головата си сметка в Първа лига при успеха с 2:1 над Етър. В този мач той бе употребен зад голмайстора Станислав Костов.

" Случиха се много неща сред последните ми два гола. Имах травми. Това бяха доста сложни моменти. Кабрал ми подаде за гола. Бях сигурен, че в случай че първото ми допиране до топката е положително, ще вкарам.

Малко мъчно е да се играя на позицията зад нападателя. Аз я одобрявам, тъй като мога да поемам топката зад линиите. С Костов се усещам чудесно в предни позиции. Познаваме се добре.

Мечтата ми е да бъдем първенци. Бяхме привлечени да изведем Левски, където му е мястото. Нека мислим по какъв начин ще спечелим идващия мач, а не за купата. И Лудогорец, и ЦСКА са противници на Левски за купата.

Берое е мощен тим вкъщи. Ще е мъчно, само че би трябвало да си свършим работата. В два или три мача нямахме шанс. С по-малките тимове имаме проблеми. Не знам каква е повода. Или е подценяване, или е в нашия нрав. Тук треньорът няма виновност. Трябва да я търсим у нас.

Делио Роси беше стратег. При Стоянович е друго. Той подвигна експанзията. Тренировките при него са динамични. Той е моят вид треньор. Мисля, че колективът е добър. Групата ни е сплотена. Най-добрият ми другар е Кабрал. Той стои до мен в съблекалнята и е огромен шегобиец ", съобщи Буш.

 Габриел Обертан
Габриел Обертан " взриви " съблекалнята на Левски

Вместо да тегли тима нагоре, французинът стартира като че ли да тежи
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР