Нападателят на Левски Роналдо привлече вниманието на медиите в родината

...
Нападателят на Левски Роналдо привлече вниманието на медиите в родината
Коментари Харесай

Роналдо: Отпуших се в специален мач, срещу ПАОК бе исторически резултат за клуба

Нападателят на Левски Роналдо притегли вниманието на медиите в родината си с първото попадение, което вкара със синята фланелка. Бившият състезател на Баия не скри насладата си, че се трансформира в воин за отбора при равенството 1:1 с ПАОК.

„ Отне ми четири мача, с цел да вкарам първия си гол. Исках го доста. Още от първата среща. Но знаех също, че той скоро ще пристигна. Благодарен съм на Бог, че ме осени в подобен специфичен миг. Първият гол не можеше да пристигна в по-подходящ миг “, разяснява той.

Според бразилците в този момент Роналдо ще има опция да усили попаденията си в Европа против Хамрун Спартанс от Малта. Нападателят обаче към момента изживява реванша с ПАОК. И не крие това.

„ Исторически резултат за клуба, още повече, че той пристигна против противник, който по традиция играе мощно в континентални шампионати “, сподели още новата звезда на „ сините “.

Роналдо пристигна в Левски през юни, откакто Станимир Стоилов дълго преследваше. В Бразилия подсетиха, че Баия е запазил 20%, които би трябвало да получи негов идващ трансфер.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР