Нападателят на Левски Ривалдиньо впечатлява по време на тренировките под

...
Нападателят на Левски Ривалдиньо впечатлява по време на тренировките под
Коментари Харесай

Ривалдиньо се понрави на Стоянович

Нападателят на Левски Ривалдиньо впечатлява по време на тренировките под управлението на новия треньор Славиша Стоянович. Бразилецът, който не е играл от началото на сезона, се регистрира с няколко красиви попадения по време на заниманията, водени от експерта, и дава сериозна поръчка за титулярно място.

Очаква се синът на Ривалдо да бъде в групата за гостуването на Ботев (Враца). Играчът, наподобява, е преодолял проблемите, които има от началото на сезона, и към този момент се готви на цялостни обороти. Той обаче към момента не е подготвен да изиграе цялостен дуел. Затова и няма да стартира срещата с новака в Първа лига.

Ривалдиньо има конкуренция за върха на офанзивата в лицето на Серджиу Буш, Станислав Костов и Илия Димитров. Към момента най-близо до титулярното място е румънецът. Таранът се възвърне от контузия и най-вероятно ще води офанзивата на “сините” против Ботев (Враца) в Монтана. Голмайсторът бе заместван от Костов и Димитров, които означиха по един гол в първите две турнирни срещи - Ботев Пд (1:0) и Черно море (2:2). Младокът бе употребен като запаса и осъществя победното попадение против “канарчетата” в Пловдив. Въпреки тези обстоятелства, Буш е любимец за титулярната позиция.

“Тема Спорт” Първа лига 3 кръг, неделя 5 август  Ботев (Враца) 18:30  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР