Нападателят на Левски Ивелин Попов говори за ситуацията на Герена

...
Нападателят на Левски Ивелин Попов говори за ситуацията на Герена
Коментари Харесай

Ивелин Попов: Не отписвайте Левски от битката за титлата, съдийството на Герена става вече нагло

Нападателят на Левски Ивелин Попов приказва за обстановката на " Герена " след серията от неубетителни резултати в последно време. В изявление за " Диема " ветеранът, който през днешния ден чества рожден ден, показа, че съгласно него огромният проблем е, че " сините " не осъществят ситуациите си. Той обаче остава оптимист и счита, че отборът към момента не може да бъде отписван от борбата за купата. Попето обаче проплака от съдийството в семействата на отбора и даже го назова безочливо.

" Смятам, че виновността е в нас. Можехме да затворим мача с Локо (Пд) още през първото полувреме. Не се получи, за което можем да съжаляваме. Фланелката на Левски постоянно тежи. От всеки един футболист се изисква максимума. Иска се постоянно да печели, да вкарва доста голове. Създаваме доста положения. Надявам се, че грешките в най-скоро време ще се изчистят и ще стартираме да си побеждаваме. Като реакция, придвижване, динамичност и експанзия в мача, мисля че нещата се получиха. Локомотив игра с дълги топки, добре ги пресирахме. Единственото неприятно е това, че не можахме да си вкараме ситуациите ", счита Попов.

" Левски в никакъв случай не може да бъде отписван от битката за купата. Има много мачове. Точките се гледат зимата и май месец. И преди сме си правили сметки, само че видяхте, че не станаха. Точките ще ги гледаме зимата и лятото. ЦСКА 1948 ни победиха в първия кръг, доколкото си припомням, освен с футбола на терена...имаше и други фактори. Съдийството на " Герена " е много необичайно, вижда ми се леко безочливо към този момент. Така не може да се кара. Не може да се държат по този метод с клуб като Левски. Дано си вземат записка, тъй като по този начин не може ", добави Ивелин.

" Това, което Станимир Стоилов сподели преди няколко дни - доста странни решения се взимат. Само се оправдаваме с ВАР, по тази причина като отидем в Европа и европейските шампионати - виждате какво става. Не е това методът, да си галят егото някои президенти и да се мерят на локално равнище, само че в чужбина са много дребни. Да се покажат в чужбина какъв брой са огромни. Не са огромни, работил съм 10 години в Русия с в действителност огромни хора и много се отличават ", приключи Попето.

Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР