Нападателят на Левски Билал Бари говори пред Gong.bg за очакванията

...
Нападателят на Левски Билал Бари говори пред Gong.bg за очакванията
Коментари Харесай

Бари: Срещу ЦСКА бяхме уморени и ни липсваше Мъри

Нападателят на Левски Билал Бари приказва пред Gong.bg за упованията си преди реванша за Купата против Лудогорец.

" Предстои ни един от най-страхотните мачове, в които в миналото ще играя. Имаме преднина след първия дуел с Лудогорец, само че това няма никакво значение. Все още нищо не е решено. Длъжни сме да дадем максимума, както в Разград, и още веднъж да ги победим.

Честно казано, не сме очаквали, че ще има толкоз доста почитатели на мача. Никога не знаеш какво да очакваш от нашите почитатели, по тази причина и не съм сюрпризиран, че изкупиха целия стадион за 24 часа. Това е необикновено! Нашите последователи са най-хубавите в България и знам, че ни чака незабравима вечер. Досега изиграхме няколко мача пред доста аудитория през тази пролет, само че в този момент ни чака нещо напълно друго. Говорим между тях по тази причина, няма по какъв начин да не го вършим. Всички сме гладни за триумф, нямаме самообладание да изиграем този мач и несъмнено сме доста разчувствани.

На полувремето на първата среща с Лудогорец си казахме, че би трябвало да играем нашия футбол. Знаехме, че сме способни да обърнем резултата, в случай че дадем всичко от себе си. В последна сметка по този начин и стана.

Дали Лудогорец се трансформират в мои клиенти? Не. Аз не съм нахален футболист, с цел да кажа сходно нещо. Ако играя, по този начин както в двата мача с Лудогорец, ще продължа да въвеждам. Мотивиран съм, с цел да веселя почитателите и да се отплатя на треньора за доверието.

Показахме, че можем да се надиграваме и да надиграем Лудогорец. Мисля, че на този стадий разликата сред нас и тях и дългата им пейка. Ако продължим да се развиваме по този метод, през идващия сезон сигурно ще нападаме и купата.

Срещу ЦСКА имахме своите шансове, само че мисля, че бяхме изтощени. Това беше и главната причина да не се представим на равнище през второто полувреме. Станимир Стоилов също ни липсваше на пейката.

Над 10 години без трофей е прекомерно доста за Левски. Време е да дадем на нашите почитатели това, което заслужават. Надявам се, че точно този тим на " сините " ще завоюва Купата на България. Имаме всичко належащо, с цел да го създадем. Всички в тима сме безпределно стимулирани и желаем този трофей.

На последователите ни желая единствено да им благодаря. Те постоянно са зад нас, а ние без тях сме нищо. Мога да им подсигурявам единствено едно - ще се бием до дъно за тях и за Левски ", сподели Бари.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР