Нападателят на Лайпциг и националния отбор на Германия Тимо Вернер

...
Нападателят на Лайпциг и националния отбор на Германия Тимо Вернер
Коментари Харесай

Публиката на "Бешикташ" изплаши нападател на "Лайпциг", той поиска смяна

Нападателят на " Лайпциг " и националния тим на Германия Тимо Вернер надали ще не помни първото си посещение на стадиона на " Бешикташ ".

Във вторник турският гранд одобри на " Водафон Арена " изненадата от предишния сезон в Бундеслига в мач от втория кръг на груповата фаза на Шампионска лига.

21-годишният Вернер не понесе шума от трибуните и изиска промяна още в 32-ата минута на срещата.

Нападателят опита да заглуши атмосферата с тапи за уши, само че и те не му помогнаха. При напускането си на терена, очевидно изпитвайки болежка, той даже закри ушите си с ръце.



Наставникът на " биковете " Ралф Хазенхютъл призна, че не е могъл да приготви тима си за тази конюнктура, която е повлияла на крайния излаз.

" Бешикташ " победи с 2:0 и към този момент 10 следващи срещи в Европа няма загуба вкъщи. Този конфликт бе изключително незабравим и за " Лайпциг ", който за първи път в историята си гостува в мач от Шампионска лига.

" Никога в живота си не съм виждал сходно нещо. Не можех да се концентрирам върху мача. Помолих за тапи за уши, само че и това не ми оказа помощ. Продължавах да не се усещам добре ", разяснява Вернер след мача.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР