Нападателят на Кристъл Палас Кристиан Бентеке бе наказан от лондонските

...
Нападателят на Кристъл Палас Кристиан Бентеке бе наказан от лондонските
Коментари Харесай

Бентеке ще ходи пеш” една година

Нападателят на Кристъл Палас Кристиан Бентеке бе осъден от лондонските магистрати за каране с превишена скорост и съдът му взе шофьорската брошура за идващите 12 месеца. Белгийският национал, който към този момент бе с девет отнети точки, бе привикан в „ Лейвъндър Хил” в петък, с цел да научи присъдата си.

Съдията на стола – Палема Стоукс, съобщи, че 28-годишният футболист, който не участва на чуването е прекалил с действието си, откакто е и модел за доста почитатели.

„ Отбелязвам, че Бентеке бе наказаван преди, а в този момент се случва още веднъж, и то с доста висока скорост. Той е добре прочут футболист, който доста почитатели на играта го следват като модел”.

Бентеке е карал по Кингстън Хил с 80 благи в час, а ограничаването там е 50 благи в Южен Лондон на 20-и януари. По-късно той е сниман с 89 благи в зона от 40 на същия път в Путни на 11-и март.

Той също по този начин е бил упрекнат да кара автомобила си с 64 благи при ограничаване 30 в Стрийтъм Плейс на 22-и юли. Отделно Бентеке би трябвало да заплати 3 хиляди паунда, както и адвокатски разноски.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР