Нападателят на , който вкара победното попадение в днешния сблъсък

...
Нападателят на , който вкара победното попадение в днешния сблъсък
Коментари Харесай

Будинов: Изобщо не мислим за изпдане, а за атака на “А” група от догодина

Нападателят на, който вкара победното попадение в днешния конфликт против водача на Втора лига за крайното 1:0, разгласи, че отборът му въобще не мисли за изпадане, а за офанзива на efbet Лига, само че от идващия сезон.

“Получи се много стойностен мач за равнището на Б група. Играхме против да не кажа най-хубавия, само че един от най-хубавите тимове. Неслучайно са първи или втори в класирането. Играхме като еднакъв с еднакъв. Нашият тим по нищо не отстъпва на другите отбори в челото. Събрахме се много нови момчета, опитваме се да се сработим. Ако продължим по този метод да се раздаваме и да изпълняваме тактическите инструкции на треньора, мисля, че нещата ще стават все по-добри и ще се изкачваме все по-нагоре в красирането.

Трета лига изобщо не се разяснява и разисква. Нашият тим разполага с доста положителни футболисти и въобще не мислим за изпадане или каквото и да било. Борим се да спечелим колкото се може повече точки, тъй като първия сезон не съумяха, имаха по-малко точки. Целта е да създадем добър тим и следващата година, в случай че има упоритости и цели, да нападаме “А” група”, сподели Мирослав Будинов. Втора лига 22 кръг, четвъртък 11 март  Миньор (Перник) 1:0краен резулат  Локомотив (София)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР