Нападателят на Косово Ведат Мурики продължава да гради сериозна репутацията.

...
Нападателят на Косово Ведат Мурики продължава да гради сериозна репутацията.
Коментари Харесай

В Тотнъм останали впечатлени от нападател на Косово

Нападателят на Косово Ведат Мурики продължава да гради сериозна репутацията. Главният скаут на Тотнъм е останал впечатлен от нападателя, откакто е изгледал срещата с Англия.

25-годишният Мурики вкара едно от попаденията при загубата на неговия отбор с 5-3 на " Сейнт Мери ". Информации на Албиона гласят, че е съумял да впечатли на основния скаут на " шпорите " Стив Хитън.

Тотнъм разполага само с Хари Кейн като централен нападател, откакто през лятото лондончани се разделиха с Фернандо Йоренте и Винсент Янсон.

Медиите на Острова допускат, че има огромна възможност Маурисио Почетино да прояви интензивност на трансферния пазар през януари, изключително в случай че неговият отбор още веднъж се показва на високо равнище в Шампионската лига. Тотнъм е финалист от миналогодишното издание на шампионата.

Мурики се причисли към Фенербахче това лято и има контракт до юни 2023 година

Кейн е вид номер едно, само че Почетино, без подозрение, би се радвал да има по-богат избор на пейката. Косовският национал означи 12 гола в последните си 13 участия в Суперлигата в Турция за някогашния си клуб Ризеспор за 2019година. Откакто се причисли към " фенерите " Мури има 3 гола и 2 асистенции.

Филип Венков
Премиър лийг 5 кръг, събота 14 септември  Тотнъм 17:00предстои  Кристъл Палас
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР