Нападателят на използва социалните мрежи, за да направи своя лаконичен

...
Нападателят на използва социалните мрежи, за да направи своя лаконичен
Коментари Харесай

Кавани с красноречив отговор на твърденията, че иска да напусне Манчестър Юнайтед

Нападателят на употребява обществените мрежи, с цел да направи своя сбит коментар на всички вести, свързани с желанието му да напусне клуба след края на сезона. Медиите на Острова тази заран цитираха изявление на неговия татко, който твърди, че уругваецът не се усеща добре в Англия и желае да се завърне в Южна Америка, с цел да бъде по-близо до фамилията си.
Кавани, който подписа контракт с Юнайтед до края на сезона с алтернатива за удължаването му с още една година, разгласява в своите профили в " Туитър " и " Инстаграм " своя фотография с екипа на Манчестър Юнайтед, към която добави следното изречение " Горд съм да нося тази фланелка ".
Orgulloso de vestir esta camiseta
Proud to wear this shirt
— Edi Cavani Official (@ECavaniOfficial)

По-късно мениджърът на " алените дяволи " Олр Гунар Солскяер също разяснява тематиката на своята конференция преди утрешния дуел с.

" Единсон е изцяло фокусиран върху това да бъде разполагаем и работи крепко, с цел да е изцяло подготвен. Доколкото разбрах с моя неприятен португалски и от неговия по-добър британски, той е доста горделив да играе за Ман Юнайтед. Все още не е взето никакво решение. Ние работим единствено върху това да е подготвен допустимо най-скоро ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР